Muhtarlar Derneği Başkanı, Türkan Öner oldu

Türkiye Muhtarlar Derneği Kaynarca Şubesi Başkanlığı\'na Türkan Öner seçildi.

Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu’nda yapılan kongrede 2 liste yarıştı. 45 muhtarın oy kullandığı seçimde Kulaklı Mahallesi Muhtarı Türkan Öner 23 oy alarak Dernek Başkanı olurken, diğer aday Kırktepe Mahallesi Muhtarı Mesut Yerlikaya 21 oy aldı, 1 oy ise geçersiz sayıldı. Kongreyle birlikte daha önce fesh edilen Kaynarca Muhtarlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyesi olan muhtarlar da oy kullanarak, ilçede daha önce hizmet veren 2 dernek birleşmiş oldu.

Denetim Kurulu üyeleri Muammer Kaçmaz, Bilal Demirkır, Hakan Kartal’dan oluşurken, Genel Merkez Delegeliklerine ise Eyüp Kaba ve Tuncay Nergiz seçildiler. Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner seçimden sonra yaptığı açıklamada ilçede muhtarların tek çatı altında hizmet vermesinin önemli olduğunu ifade ederek, ”İlçemizde bulunan 45 mahalle muhtarımızı yerinde ziyaret ederek sorunlarını bizzat yerinde tespit ederek, sorunlarını bir dosya haline getirip bu sorunları Kaynarca Belediyemize, Büyükşehir Belediyemize bildirmekle görevimize başlayacağız. Her mahallenin yapılması gereken işleri üst makama bildirdikten sonra bu işlerin yapılabilmesi için takipçisi olacağız. Belediye Meclis Toplantılarını da derneğimiz adına takip edeceğiz. Beni ve yönetim kurulu, denetim kurulu, üst kurula seçilen arkadaşlarıma duyulan güvenden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederim. Güvenlerine layık olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Türkan Öner Başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Ayhan Demirhan, Fazlı Boğaz, Mehmet Karadağ, Tuncay Yıldız, Davut Kanur, Vahit Toğuç, Orhan Öcay, Selahattin Selim, Cihangir Göktaş.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]