Muhtarlar, Başkan Alemdar'a hayırlı olsuna gitti

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Muhtarlar adına konuşan Sakarya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Güllük Mahalle Muhtarı Erdal Erdem, 30 Mart seçimlerinin tüm Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulunarak, Başkan Yusuf Alemdar’a bu güne kadar Serdivan’da yapılan hizmetlerin yanı sıra muhtarlara verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, belediye olarak muhtarlarla her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını ve hizmet noktasında ihtiyaçların belirlenmesi ve bunun ilgili makama iletilerek çözüme kavuşturulmasında muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Alemdar, “Öncelikle yerel seçim sonuçlarının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın kendilerine yetki vererek, mahallenin temsili noktasında görevlendirdiği muhtarlarımızla bu güne kadar nasıl dirsek temasında olduysak, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz hizmet etmek, ihtiyaçları yerinde tespit ederek en hızlı şekilde sonuç almak” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]