Muhtar Özçelik, Azalarla Bir Araya Geldi

Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik; düzenlediği toplantıyla 29 Mart seçimlerinde hizmet için tekrar aday olduğu listesindeki aza adaylarıyla birlikte bir araya geldi.

Camili Mahallesi’nde Valilik arkasında açılan Koç Yemek Salonu’nda düzenlenen yemekli toplantıda; mahallesine yeni hizmetler sunmak için 29 Mart Yerel İdareler Seçimi’nde tekrar aday olduğunu açıklayan Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, listesindeki aza adayları, muhtarlık gönüllü dostları ve milli bayan futbolcularla bir araya geldi.

Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kaba ile Yenikent Güneşspor Bayan Futbol Takımı’nın efsane futbolcularının da aralarında bulunduğu toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.


Camili Mahallesi’nde görev yaptığı beş yılda görünür ve görünmeyen birçok hizmetler yaptıklarını hatırlatan Muhtar Yunus Özçelik; daha yeni projelere imza atmak için “durmak yok, hizmete devam” sloganıyla yola çıkarak, tekrar hizmete talip olduklarını söyledi.

Aza Adayları; Zeki Kozma, Sedat Kırca, Halil Göl, Ali Kibar, Murat Talat, Abdullah Gönül, Faruk İlhan ve Gülsevin Akova ile birlikte, Camili için çalışacaklarını belirten Muhtar Özçelik, tüm mahalle halkının desteğini beklediğini söyledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]