Muhtar adayından ilginç seçim vaadleri

İlyaslar Mahallesi Muhtar adayı Rıdvan Çelik, seçim için 14 maddelik taahhütname hazırladı.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, muhtar olduğu takdirde 5 yılda alacağı 47 bin liralık maaşı mahallenin ihtiyaçları için harcayacağını söyledi.

Mahalle sakinlerine icra, tapu ve birçok konuda destek sağlayacağını taahhüt eden Çelik, şunları kaydetti:

"Köyümüzün boş okul bahçesine kına, düğün asker, bayram eğlencesi için 250 kişilik oturma bankları ve 2 adet açılır, kapanır tente yapılacak. Dini bayramlarda köyümüzün yaşlıları muhtarlık heyeti ile bayramlaşıp ihtiyaç sahibi olanlara bayram harçlığı bırakılacak. Dernekkırı İlköğretim Okulu bahçesine sağlık ocağı yapılması için çevre muhtarlıklarla çalışma başlatılacak.

Çarşı minibüslerinin köy meydanına kadar gelmesi için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ile, ana cadde ve sokaklardaki bahçe duvarlarının beyaza boyatılması için belediye ekipleriyle çalışma başlatılacak, vefat edenler için mezar kazma ve hoca zarfları muhtarlık gelirlerinden karşılanacak, muhtarlık hizmetlerinden hiçbir ücret alınmayacak, resmi dairelerdeki sorunların çözümü için bir telefon etmeleri yeterli olacak, gençlerin futbol sahası bakım ve onarımı için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne her türlü girişim yapılacak.

Her yıl kandil gecesine denk gelecek şekilde ölmüşlerin ruhuna yemekli mevlit okutulacak. Her ay sonu muhtarlık önünde toplantı yapılıp dilek ve şikayetler dinlenecek. Her yıl sonunda gelir ve giderlerle ilgili resmi belgelerle hesap verilecek. Köy düğünlerinde evlenen erkeğe çeyrek altın muhtarlık gelirlerinden hediye edilecek. Köy halkımızın yardıma ihtiyacı halinde 3 cep telefonu açık ve hazır bulunacak.

Haftanın en az 3 günü öğleden sonra muhtarlıkta bulunacağım."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]