Muhasebecilere Mali Müşavir Ruhsatı Verildi

Sakarya’da staja tabi tutulduktan sonra yapılan sınavda başarılı olan serbest muhasebecilere mali müşavir ruhsatları verildi.

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMM0) toplantı salonunda düzenlenen törene üyeler aileleri ile birlikte katıldı. Törende konuşan SMMMO Başkanı  Selattin Çakırsoy oda olarak her zaman meslektaşlarının yanında olacaklarını söyledi. Çakırsoy konuşmasında “Aday  arkadaşlarımıza sınavlarda başarılı olmaları için staja başlama kursları açarak destek  olduk. Neticesinde başarılarından gururlandık. Bu özel belgeyi almaya hak kazandılar. Meslektaşlarımiza desteğimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.
Başkan Çakırsoy stajlarını tamamlayarak yapılan sınavda başarı gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ruhsatları almaya hak kazanan Ayhan  Bölükbaşı, Yusuf Özhan , Filiz Kampamcı, Oğuz Tutkun, Özgür Fatih Gül, Sezai Savaş, Şenol Dede, Ahmet Rahmanlar, Selma Mermut, Sevinç Çamur, Sinan Korkmaz ve Sait Beşir’den oluşan 12 kişinin mali müşavir ruhsatını verdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]