'Muhalefet eski Türkiye'nin özlemini kuruyor'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı Nisan Ayı Olağan Danışma Meclisi\'ne katıldı. Programda konuşan Toçoğlu, “Biz ilçelerimizin geleceği ile ilgilenirken muhalefette eski Türkiye özleminin had safhada olduğunu görüyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı Nisan Ayı Olağan Danışma Meclisi’ne katıldı. AK Parti Sakarya Milletvekilli Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leman Yanmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Parlak ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İshak Sarı, genel seçimlerde oy oranını daha da yükseltmek için çalışmaların devam edeceklerini belirtti.

İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının konuşmalarının ardından söz alan Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Şehrimize ve milletimize hizmet etmek için yola çıktık. Biz hemşerilerimizin, ülkemizin meselelerini düşündüğümüz kadar dünya mazlumlarını da düşünüyoruz. Hedefimiz belli. 7 Haziran’da tüm milletvekili adaylarımızı Ankara’ya göndermek için çalışacağız. Hemşerilerimizin de bu hedefle bizim yanımızda olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise, “Bu yıl Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde 35 bin tonluk asfalt çalışması yapacak. İlçemize yeni katılan mahallerimiz için 90 bin metrekarelik parke döşeme çalışmasının ihalesini yaptık. Hürriyet, Gölköprü, Resuller mahallerimizde parke döşeme çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa zamanda Kurudere ve Yuvalıdere Mahallerimizde de parke döşeme çalışmalarına başlayacağız. Büyükşehir Belediyemizin sahillerimizde başlattığı rekreasyon çalışmasının heyecanını yaşıyoruz. İlçemiz adına çok önemli bir yatırım. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da, “Birlikte hareket ettikçe, gönüller aynı idealle çarptıkça daha da büyük hizmetleri hayata geçireceğiz. Hiçbir zaman çalışmalarımızı seçim zamanlarına endekslemiyoruz. Daha önce ne söylediysek o projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Hamdolsun hemşerilerimiz de bizi biliyor, bize güveniyor. Biz yapamayacağımız işlerin sözünü vermeyiz. Söz verdiğimiz her çalışmayı da gerçekleştiririz ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Alt yapıdan üst yapıya ilçemizde önemli bir dönüşüm başladı. İnşallah milletimizin desteğiyle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Başkan Toçoğlu, “Biz ilçelerimizin, şehrimizin geleceğini düşünüyoruz. Üzerinde çalıştığımız Çamdağı Baraj projesi, yapım çalışmalarını başlattığımız Karasu Atıksu Arıtma Tesisi ve sahil yenileme çalışmalarımız bunun en önemli göstergeleridir. Biz ilçelerimizin geleceği ile ilgilenirken muhalefette eski Türkiye özleminin had safhada olduğunu görüyoruz. Ama biz milletimize güveniyoruz. Her seçimde milletimiz muhalefetin sunduğu içi boş vaatlere gereken cevabı verdi, yine bu cevap verilecek” diye konuştu.
Ana muhalefet sözcüsünün kısa süre önce sosyal medyadan paylaştığı grafik ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Ana muhalefete vaatlerini nasıl gerçekleştireceği soruluyor ve ana muhalefetin sözcüsü de bir grafik paylaşıyor. O grafikte, 57 farklı hükumetin yatırımlar için sağladığı kaynakla AK Parti karşılaştırılıyor. Ve görülüyor ki 79 yılda 57 farklı hükumetin yapamadığını 13 yılda AK Parti yapmış. Her fırsatta AK Parti’yi karalamaya, AK Parti’ye iftira atmaya çalışanların yüzü bu paylaşımla kızarır mı bilemiyorum ama biz yolumuza bakacağız. Çalışacağız, daha çok çalışacağız ve inşallah 7 Haziran’da partimize çok güçlü bir destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de, “AK Parti iktidarından önce Karasu’ya nasıl ulaşabiliriz derdindeydik. Bakın 13 yıl geçti şimdi hamdolsun gelişimini hızla sürdüren ve büyüyen bir Karasu var. Milletimizle her buluşmamızda hizmet dedik ve projelerimizi anlattık. Çok şükür kısa süre önce Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. İlçemize otomotiv ihtisas sanayi kurulacak. Hükumetimizin yanı sıra yerel yönetimlerimizin de yatırımları artarak devam ediyor. Yine bir seçim sürecine girdik. Biz milletimize inanıyoruz. İnşallah 7 Haziran’da AK Parti ile kazanan yine millet olacak” şeklinde konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]