Muazzez Ersoy konser verdi

Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi AŞ. tarafından çalışan ve aileleri için gerçekleştirilen "Geleneksel Aile Günü" etkinliğinde sanatçı Muazzez Ersoy konser verdi.

Fabrika bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte ailelere kumanya dağıtıldı. Bahçede piknik yapan ailelere çay ikramının da yapıldığı etkinlikte, çocuklar tahtabacak animatörleri ve kurulan eğlence stantlarıyla doyasıya eğlendi.

Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi AŞ. Genel Müdürü ve Üst Yöneticisi (CEO) Orhan Özer, sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını söyledi. 2008\'den itibaren yaşadıkları zorlu dönemi geçen yılki Corolla üretimiyle kısmen normale döndüğünü dile getiren Özer, "Bu zorlu dönemde moralimizi bozmadık. Daha çok çalıştık, kendimizi daha çok güçlendirdik, rekabet gücümüzü artırdık ve Corolla\'yı tekrar Toyota Türkiye\'ye ülkemize kazandırdık" diye konuştu.

Tüm kademelerdeki arkadaşlarıyla çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Özer, bunun neticesinde yeni projeye hak kazandıklarını aktardı. Özer, şunları kaydetti: "Üretimim ihracatımızı ikiye katlamanın hazırlıklarını yapıyoruz. Şirketimize katkının yanında ülkemize de hizmet ediyoruz. 2012\'de 1 milyar dolar olan ihracatımız bu yıl 2014 yılında 2 milyar dolar olacak. Yeni projeyle bu ihracat tutarını 4 milyar dolara çıkaracağız. Çalışanlarımızı bütün bu çabaları şirketimize olduğu kadar, eşlerimize ülkemize güzel bir gelecek sağlanmasına katkı sağlayacaktır."

Konuşmanın ardından Muazzez Ersoy, sevilen şarkıların seslendirdi.

Konsere, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, Tugay Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, çok sayıda Toyota çalışanı ve aileleri katıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]