'Motorcu dostu bariyer'ler için imza kampanyası başlattılar

Sakaryalı motosiklet tutkunu Egemen Edirneli'nin Gelibolu - Keşan yolunda bariyerlere çarpması sonucu hayatını kaybetmesi üzerine arkadaşları, bariyerlerin 'motorcu dostu bariyer' sistemleriyle değiştirilmesi için imza kampanyası başlattı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe beldesinde 4 gün önce meydana gelen kazada, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Egemen Edirneli, motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetmişti. Edirneli'nin ölümünün ardından arkadaşları, bariyerlerin 'motorcu dostu bariyer' sistemleriyle değiştirilmesi için internet üzerinden imza kampanyası başlattı

Ölen gencin arkadaşı Ufuk Toparlak, "Arkadaşımız virajda dengesi bozularak bariyerlere vurdu ve hayatını kaybetti. Bariyerler yüzünden hayatını kaybeden ne ilk kişi ne de son olacak. Ama biz buna son verebiliriz. Mevcut bariyerlerin motorcu dostu bariyerlerle değiştirilmesini istiyoruz." dedi. Toparlak, konuyla ilgili Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne müracaatlarda bulunacaklarını belirtti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]