Mithatpaşa mahallesinde silahlı saldırı!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinin Mithatpaşa mahallesindeki silahlı saldırıda yaralanan bir şahıs, 600 metre uzaklıktaki işyerine ekobisle gitti.

Adapazarı ilçesi Mithatpaşa mahallesindeki bir parkta, E.Y. ile ismi öğrenilemeyen bir şahıs henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce ismi öğrenilemeyen bir şahıs E.Y\'i silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmayı başardı. E.Y yanında getirdiği ekobisle yaralı halde 600 metre uzaklıkta çalıştığı donatım taksi durağına gitti. E.Y’nin yaralı olduğunu gören arkadaşları, 112 ekiplerine haber verdi. 112 ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı şahsı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Olaya karışan şahsın yakalanması için soruşturma başlatıldı.
Adapazarı ilçesinin Mithatpaşa Mahallesi'nde trafik yüzünden tartıştığı bir kişiyi silahla yaralayan şahıs, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki bir parkta, bir taksi durağının şoförlerinden E.Y. ile B.Y. (37) isimli şahıs trafik yüzünden tartışmış, B.Y., E.Y.'yi silahla yaralayıp olay yerinden kaçmayı başarmıştı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet - Gasp Büro Amirliği ekipleri titiz çalışma sonucunda zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Şahsın, gerekli işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]