Mirası paylaşamayınca birbirlerine girdiler

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan bilgilere göre ilimizde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Önce hakaret, sonra kavga

04.07.2013 günü saat:20.30 sıralarında S.Y. ve S.O. isimli şahısların birbirlerine hakaret ettikleri akabinde olayın kavgaya dönüştüğü ayrıca  S.Y.\' ın yanında çalışan yaşı küçük B.T. ve S.T.\' ın da S.O.\'a hakaret ettikleri şahısların birbirinden şikâyetçi oldukları anlaşılmıştır. Şahısların alınan doktor raporları BTM ile giderilebilir şeklindedir. Tahkikat evrakı  ikmalen gönderilecektir.

Mirası paylaşamayınca birbirlerine girdiler

04.07.2013 günü saat:21.00 sırlarında Müşteki Ş.T. alınan beyanında; miras paylaşımı nedeniyle sorun yaşadığı kardeşleri İ.T., İ.T., İ.T., yeğeni E.T., yengeleri N.T. ve N.T. isimli şahısların kendisini darp ettiklerini, sonra geldikleri araç ile olay yerinden kaçtıklarını beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.

Bir anlık öfkeyle ilaç içip, zehirlendi

04.07.2013 günü saat 08.00 sıralarında Müşteki M.Ç., ikametinde bulunduğu esnada bir anlık öfkeyle ismini bilmediği 6 adet antibiyotik ilacından içerek zehirlenmiş, evrak ikmalen gönderilecektir.

Tapusu olmayan arsada sebze yetiştirdi

04.07.2013 günü saat 15.45 sıralarında Müşteki H.Ö. tapusu olmayan arsa içerisinde sebze yetiştirdiğini, aynı arsanın yanında bulunan diğer arsayı da P.İ.\'ın kullandığını, arsayı ayıran çitin kaldırılmasından dolayı tartıştıklarını ve kendisine hakaret edildiğini beyan etmiştir.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]