Miniklerin 'Kep' Töreni

Adapazarı Güneşler Talat Tömekçe İlköğretim Okulu Ana Sınıflarının düzenlediği yıl sonu mezuniyet töreni ve sergi açılışı yapıldı.

Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İrfan Sarık, Turgut Özbek, Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan, çevre okul müdürleri ve Milli Eğitim Proje Birimi öğretmenleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Abdülvahit Uygar, eğitim öğretime bu yıl açılan Talat Tömekçe İlköğretim Okulu'nun ilk yılında başarılı bir dönem geçirdiğini söyledi. Eğitim hayatlarının ilk diplomalarını törene katılan Milli Eğitim yöneticilerinin ve okul müdürlerinin elinden alan Ana Sınıfı öğrencileri, okul öncesi eğitimlerini başarıyla tamamlamanın mutluluğunu kep fırlatarak yaşadılar.

Okul öğrencilerinin bir yıl boyunca yaptığı faaliyetlerin yer aldığı sergi Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Sarık ve Şube Müdürü Zafer Soyhan tarafından açıldı. Öğrencilerin birbirinden güzel çalışmalarının bulunduğu sergi büyük beğeni topladı. Okul Aile Birliği'nin katkılarıyla düzenlenen programda davetlilere etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]