Miniklerin Hünerleri Sanatseverlerin Beğenisine Sunuldu

Özel Şahin İlköğretim Okulu ve anasınıfları Görsel Sanatlar sergisi Sakarya Deprem Kültür Müzesi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Özel Şahin İlköğretim Okulu ve anasınıflarının bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalar gerçekleştirilen etkinlikle sergilendi.

Sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut ÖZBEK, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat TEZBİTEN, Arifiye Kaymakamı Birol KURUBAL, Özel Şahin İlköğretim Okulu Kurucusu Enis ALAGÖZ, Genel Koordinatör Esin CEVRİOĞLU, Okul müdürü Turan IŞIK, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışta konuşan Özel Şahin İlköğretim Okulu müdürü Turan IŞIK, öğrencilerin yaptıkları çalışmaların sergilendiği sergide emeği geçen herkese teşekkür ederken, Özel Şahin öğrencileriyle gurur duyduklarını belirtti. 

Açılış sonrası davetliler sergiyi gezerek, resimleri inceledi. Okul kurucusu Enis ALAGÖZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut ÖZBEK ve Okul müdürü Turan IŞIK, anı defterine günün anlam ve önemini belirten duygu ve düşüncelerini yazdı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]