Minikler Bu Kez Aileleri İçin Oynadı

Erenlerspor kompleksinde Erenlerspor ve Eğitimspor yaz futbol okulu minik öğrencileri kendilerini izlemeye gelen ailelerine hünerlerini göstererek büyülediler.

1997–1998–1999-2000 ve 2001 doğumlular arasında oynanan hazırlık maçında minik topçular yaptıkları klas hareketlerle kendilerini izlemeye gelen ailelerini büyüleyerek hocalarından tam not aldılar.

Oynanan hazırlık karşılaşmasında,

1997 doğumlular Erenlerspor 3 Eğitim 0
1998 doğumlular Erenlerspor 4 Eğitim 2
1999 doğumlular Erenlerspor 1 Eğitim 5
2000–2001 karma Erenlerspor 3 Eğitim 0

Eğitimspor antrenörü Kudret Arıcı; öncelikle yapılan çalışmaların saha içerisinde değerlendirmesi açısından verimli geçtiğini yapılan idmanların faydalarını hazırlık maçlarında daha iyi görüldüğünü, çocuklar içinde ayrıca eğlenceli bir maç olduğunu belirterek futbol okullarının kış sezonunda da devam edeceğini açıkladı.

Erenlerspor antrenörü İsmail Küçük ise; Eğitimspor iyi kaliteli bir ekip, alt yapıya önem veren kulüpler ile yapılan hazırlık maçlarında sporcularının yeteneklerini daha iyi gördüklerini, öğrencilerinin idmanlarda verilen eğitimin saha içersinde iyi uygulamasından dolayı da hepsini tebrik ettiğini, futbol okullarında iyi ahlaklı ve başarılı birer sporcu yetiştirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]