Minik sporcular, anneleri için yarıştı

Sakarya\'da düzenlenen 3. İller Arası Karate müsabakalarına katılan sporcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nde anneleri için ter döktü.

Serdivan Spor Salonu\'ndaki müsabakalara Eskişehir, Yalova, Bursa, Kocaeli, Düzce, Tekirdağ, Kırklareli ve Sakarya\'dan 550 sporcu katıldı. "Minikler", "Yıldızlar" ve "Gençler" kategorilerinde düzenlenen şampiyonada sporcular, kazandıkları madalyaları annelerine hediye etti. Organizasyon sorumlusu Uğur Kobaş, yaptığı açıklamada, müsabakaların Kadınlar Günü\'ne denk gelmesinden dolayı özel anlam taşıdığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının da bu doğrultuda çalışma yürüttüğünü anlatan Kobaş, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz de bugünün anısına organizasyon düzenleyerek spora ve karate branşına destek oldu. Dereceye giren sporcuları, kürsüye anneleriyle davet ettik. Onlara da bugünün anısına karanfil verdik" diye konuştu.

Kazandığı madalyayı annesine hediye etti


Anne Ayşe Yılmaz da kızının şampiyonada birinci olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Benim için çok büyük hediye, ikinci mutluluk oldu. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Sümeyye Yılmaz ise annesi için yarıştığını, kazandığı madalyayı kendisine hediye ettiğini dile getirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]