Minik güreşçiler Başkan Yılmazer'i ziyaret etti

Gaziantep’te düzenlenen ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası\'nda Sapanca’lı minik güreşçiler derece yaptı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şahinbey Spor Salonu’nda organize edilen ve birçok ilden güreş severin yoğun ilgi gösterdiği şampiyonada en iyi performansı sergileyen minik pehlivanlar kürsüde yer alarak madalya kazanan isimler oldular. İki gün boyunca Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkan güreşçiler, ileriki yıllarda ay-yıldızlı mayo ile mücadele edebilmek için ter döktüler.

Müsabakaları tribünlerden takip eden sporseverlerin heyecan dolu saatler yaşadığı 14-15 Yaş Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sonucunda Sapanca’lı 47 kg’da Abdülsamed Başar Türkiye ikincisi, 42 kg’da Bedirhan Tantan Türkiye üçüncüsü,  85 kg’da Bedirhan Tan Türkiye üçüncüsü olarak milli takım kampına katılmaya hak kazandılar.

Hendek Belediyesi Güreş ihtisas kulübü sporcuları olan güreşçiler ilçelerine döner dönmez Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Yılmazer’de ziyaretten ve minik güreşçilerin başarılarından ötürü memnuniyet duyduğunu belirterek minik sporculara başarılar diledi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]