Milli Eğitim'den Ödül Töreni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında il genelinde düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreninde öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, bu tür yarışmalara katılmanın çok önemli olduğunu belirterek, başkaları tarafından beğenilerek takdir edilmenin ise çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Bu yıl 88. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğuna dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Yazıcı,Ulu önder Atatürk siz çocuklara büyük değer vermiştir. Bizler de sizlere çok güveniyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sizlerden millet olarak başarılı çalışmalar bekliyoruz” dedi.
Yarışmada dereceye giren öğrencileri birer çeyrek altın ve çeşitli hediyelerle kutlayan Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, her insanın çok istemesi halinde ilgi ve yetenekleri doğrultusunda mutlaka başarılı olabileceğini vurguladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törende yarışmalara katılan öğrencilere ödülleri ve katılım belgeleri Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'nın yanı sıra, Teftiş Kurulu Başkanı Selahattin Işık, Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan, Milli Eğitim Kültür Koordinatörü Cengiz Özer ve törende hazır bulunan okul müdürleri tarafından verildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]