Milletvekili Yavuz, "Vallahi ben de yardım ediyorum"

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Başbakan Erdoğan\'ın oğlu ve kızlarının da yönetiminde olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ile ilgili konuşurken; \'Vallahi ben de yardım ediyorum son iki yıldır. Bunlar söylenmez ama hani inandığımın göstergesi olarak söylüyorum" dedi.

AK Parti\'nin Sapanca\'da düzenlediği aday tanıtımında konuşan Ali İhsan Yavuz  17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ve sonrasında yaşananları değerlendirdi. Partisinin yolsuzluk ve yolsuzlukla mücadele ettiği görüşünü savunan Yavuz, Başbakan Erdoğan\'a TÜRGEV üzerinden yüklenildiğini söyledi. Yavuz, şöyle dedi:

"Bilal Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan, TÜRGEV\'in yönetim kurulunda bulunuyorlar. TÜRGEV\'e de bilmem hangi belediye arsa vermiş, belli bir süreliğine veya kiralamış veya başkaları yardım yapmış. Vallahi ben de yardım ediyorum son iki yıldır. Bunlar söylenmez ama hani inandığımın göstergesi olarak söylüyorum. Birer tane kurban da TÜRGEV\'e ben bağışlıyorum. Yahu orası kazanç kapısı değil ki. Kız çocuklarımız gitsin yesin içsin yatsın kalksın okuluna gitsin diye kurulmuş. Bilal Erdoğan\'ın, çok kıymetli Sümeyye Erdoğan\'ın oraya katkı sağlaması kadar doğal bir şey olabilir mi? Kazanç kapısı değil ki. Allah için kendilerini bu ülkenin menfaatleri için vakfetmişlerdir."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]