Milletvekili Yavuz, Ferizli'de incelemelerde bulundu

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Ferizli’ye gerçekleştirdiği kapsamlı ziyaret çerçevesinde STK temsilcileri ve esnafla bir araya gelen Yavuz, Ferizli Belediyesi tarafından devam ettirilen çalışmaları da yerinde inceledi.

Ferizli\' nin gelişmesini hızlandıracak çalışmalar

AK Parti İlçe Başkanı Cemil Sağlam ve Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’tan bilgiler alan Milletvekili Yavuz, Ferizli’nin çehresini değiştirecek çalışmalarla karşılaşacak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yavuz, “Meclis çalışmalarına ara verdiğimiz bu dönemde, il genelindeki incelemelerimizi sürdürüyor, belediyelerimizin faaliyetlerini yerinde inceliyoruz. Bugün Ferizli’de ilçe STK temsilcilerimiz ve esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Aşağı Sakarya Sulama Projesi, OSB çalışmaları, Botanik ve Tabiat Park Ferizli’mizin gelişmesini hızlandıracak çalışmalardır.” dedi.

"Kronikleşmiş hiçbir sıkıntımız yok."

Milletvekili Yavuz ayrıca, Ferizli Spor Salonu ve yeni MYO inşaatını, Ferizli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceledi. Ferizli Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Yavuz, hastalara acil şifalar dilerken, Ferizli - Karasu arası doğalgaz çalışmalarını da yerinde inceledi. Son olarak fındık bahçelerini ziyaret eden Yavuz, vatandaşlarla sohbet etti, hayırlı kazanç temennisinde bulundu. Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Hamdolsun, şehrimizin her metrekaresine hizmet gidiyor. Kronikleşmiş hiçbir sıkıntımız yok. Durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]