Milletvekili Üstün: AK Parti ile Daha Güzel Türkiye

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, partisinin Yağcılar Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında konuştu. Üstün “AK Parti hükümeti, çetelere, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı yürüttüğü mücadeleyi sonuna kadar sürdürecektir” dedi.

Yağcılar seçim irtibat bürosunu açılışında konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti iktidarı süresince çetelere karşı mücadele ettiklerini söyleyerek, “Başbakanımız önderliğinde, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı yürüttüğümüz mücadele devam edecek. Türkiye, Ak Parti Hükümeti zamanında hukuk devleti kimliğini kazanmıştır. Bundan sonra da, adalet anlayışımızdan taviz vermeden, çetelere ve hukuksuzluğa karşı gece gündüz mücadele ederek çalışmaya devam edeceğiz.” dedi

AK Kadrolarla Yola Devam

Türkiye’nin artık eskisi gibi çetelerin ellerini kollarını sallayarak dolaştığı, hukuku tanımayarak adalet anlayışını zedeledikleri bir ülke olmayacağını vurgulayan Üstün sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti hükümeti bir takım çevrelerden korkarak değil duruşunu bozmadan yola devam ediyor. Partimiz Türkiye’nin aydınlık yüzüdür. Başbakanımız önderliğinde, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız daha çağdaş ve daha temiz bir Türkiye için çalışıyoruz. Halkımız Ak Parti’ye güveniyor. Biliyoruz ki, 29 Mart Yerel Seçimleri’nden halkımızın desteği ile sandıktan güçlü bir şekilde çıkacağız.”   

Halkımız Bize Güveniyor

AK Parti’nin getirdiği belediyecilik anlayışıyla, 6 yıllık Ak Parti iktidarında Türkiye’nin yaşadığı değişim ve gelişmenin, şehirlerin sokaklarına kadar yayıldığını söyleyen Milletvekili Üstün, “Milletimiz hizmet edeni de biliyor, boş laflar üreteni de. Bizler, dünya kentleriyle rekabet edecek marka kentler oluşturmak hedefindeyiz. Sakarya da, dünya kentleriyle rekabet edecek konuma gelecektir. Türkiye’nin ihtiyacı olan istikrar ve güven ortamıdır. Milletimiz şüphesiz gerçekleri görmektedir, kararını da ona göre verecektir. 30 Mart sabahı Ak Kadrolar ‘Durmak Yok Hizmete Devam’ parolasıyla görevini sürdürecek, halkımızla birlikte Sakarya’mızı aydınlık yarınlara taşıyacak projeleri hayata geçirecektir.”

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]