Milletvekili Çelik:"Arifiye bizim gözbebeği ilçelerimizden"

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde incelemelerde bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret ettikten sonra Arifiye ilçesinde incelemelerde bulundu.

Arifiye Belediyesi Başkanı İsmail Karakullukçu\'yu 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden göreve seçilmesi nedeniyle tebrik eden Milletvekili Çelik, başkana ve ekibine yeni dönemde başarılar diledi.

Daha sonra Arifiye Belediyesi Kültür Merkezinde, Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Çelik, Başkan Karakullukçu ve Meclis Üyeleri ile yeni dönemde yapılacak çalışmalar ver projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra, Arifiye Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulunan Çelik, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Aydınlı’dan yeni eğitim binası hakkında bilgi aldı. Son olarak Arifiye\'de faaliyet gösteren özel bir firmayı ziyaret eden Çelik, burada firmanın faaliyetleri hakkında bilgi alıp, fabrikayı gezdi.

Milletvekili Çelik, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Arifiye hem sanayi merkezimiz, hem de Sakarya\'mızın dışa açılan kapısı. Dolayısıyla bizim vitrinimiz konumunda ve gözbebeği ilçelerimizden” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]