Milletvekili Çelik, Kocaali'de ziyaretlerde bulundu

Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik partisince düzenlenen ziyaret programı kapsamında Kocaali’ye geldi. Çelik Kestanepınarı Mahallesi, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Kocaali Kaymakamlığı’nın yanı sıra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.

Bilgi aldı

Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik partisince düzenlenen ziyaret programı kapsamında Kocaali’ye geldi. Katıldığı bir cemiyetin ardından Kestanepınarı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir süre görüşen Çelik ardından ilçe merkezine geçerek merkez esnafını ziyaret etti. Ak Parti Kocaali İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı da makamında ziyaret eden Hasan Ali Çelik teşkilat faaliyetlerinin yanı sıra 300 kişilik Sosyal Yardımlaşma Vakfı Öğrenci Yurdu ve yüksekokul inşaatı için yürütülen bağış toplama çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Hasan Ali Çelik’e ziyaretleri Sırasında Belediye Başkanı Ahmet Acar ve Ak parti Kocaali ilçe başkanı Basri Burak ak eşlik etti.

Daha fazla yatırım

Eğitim yatırımlarının ilçenin gelişmesi konusunda büyük birer adım olduğunu vurgulayan Hasan Ali Çelik yüksek okul konusunda yapılan çalışmaların aralıksız şekilde sürdürülmesi gerektiğini belirti. Çelik ayrıca inşaatın tamamlanması hususunda bazı iş adamları ile de görüşmeler yapıldığını söyledi. Çelik “Biz ilçelerimizi daha fazla yatırım ve daha fazla hizmet gelmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik, bundan sonrada aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Hepimiz aynı hedef için, bu ilçede taş üstüne taş koymak için mücadele ediyoruz” dedi.   

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]