Milletvekili Çelik Doruk Kent'i İnceledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Doruk Kent Evleri'nin inşaatını gezerek yetkililerden bilgi alan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, "İlimizdeki konut açığı kapanıyor. Hemşehrilerimiz Doruk Kent Evleri'nden memnuniyetlerini dile getiriyorlar." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 3 bin konutun yapımı sürüyor. Korucuk'ta yaptırılan konutlardan 3 bloğun kaba inşaatı tamamlandı. Doruk Kent Evleri; 55, 75, 100 ve 120 metrekare olmak üzere 4 tip yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Naci İris'le birlikte konutların inşaatını gezerek yetkililerden bilgi alan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, başına baret giyip konutların inşaatını inceledi. Doruk Kent Evleri'nin değişik tiplerde cazip fiyatlar sunduğunu söyleyen Çelik, "Bu konutlardan her keseye uygun olanlar var. Ve görüyoruz ki sağlam bir zeminde sağlam bir şekilde inşa ediliyorlar. Sakaryamızda konut açığı kapanıyor." dedi.
Kaba inşaatı biten dairelerin içerisine girip incelemelerde bulunan Milletvekili Çelik, tünel kalıp sistemiyle yapılan konutların depreme dayanıklı olmasının da çok önemli olduğunu söyledi. Çelik, "Ben her gün hemşehrilerimizle beraberim. Çarşı pazar geziyorum. Geçtiğimiz gün karı koca bir çiftle karşılaştım. Ellerinde Doruk Kent'in broşürleri vardı. Bana bu evlerden memnuniyetlerini bildirdiler. Ben de ondan sonra Doruk Kent'in ofisine gittim ve detaylı bilgi aldım. Gerçekten bu evlerden her keseye uygun olanlar var. Bu hizmeti ilimize kazandıran büyükşehir belediyemizi ve Başkanımız Aziz Duran'ı kutluyorum." dedi.

Çelik, Doruk Kent Evleri'nin ardından Ayçiçeği Vadisi'ndeki konutları da inceledi. Konutların önünde gördüğü vatandaşlarla sohbet eden Hasan Ali Çelik, istek ve şikayetleri dinledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]