Milletvekili Aday Adayları TÜMSİAD'ta

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik,  Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Mustafa İsen, Prof. Dr. Ali Türkmenoğlu, Ziya Cevherli, Kemal Öztürk,  Mehmet Kırdar ve Ahmet Orhan’ı makamında ağırladı.        

TÜMSİAD Sakarya Şubesi yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Murat Kesik, genel seçimler öncesinde Milletvekili adaylarının belirlenmesinde sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerinin alınmasını doğru bir yaklaşım olacağını belirtti. Kesik; Sakarya’nın önümüzdeki 5 yıl içerisinde yapılacak yatırımlar neticesinde önünün açık olduğunu belirterek, hizmet için yola çıkan tüm adaylara başarılar diledi.

Prof Dr. Mustafa İsen; Sakarya’nın Allah’ın rahmetini hiç esirgemediği bir il olduğunu belirterek, “Yeni Anadolu otoyolu, Karadeniz sahil yolu, Karasu Limanı ve Karasu Demiryolu ile 5 yıl içinde yeni bir Sakarya olacak. Dedi. 

Prof Dr Ali Türkmenoğlu; Siyasi çalışma ve ülke gündemi ile ilgili sohbet eden Türkmenoğlu “makam yâda koltuk heveslesi birisi değilim. Eğitim alanında birikimlerimi uluslararası hukuk ve ülkeler arası ilişki ve istişare tecrübelerim var. Bunları ülkeme ve ilimin menfaati için çalışmaya hizmet etmek için yolla çıktım. Bu süreçte herkesin desteğini istiyorum” dedi.

Ziya Cevherli; 35 yılı aşan eğitimcilik hayatımda edindiğimiz tecrübeleri, Sakarya Milletvekili olarak yine eğitimin ve toplumun her sorununun çözümünde değerlendirmek düşüncesindeyim” diye konuştu.

Kemal Öztürk; Sakarya’da bir dünya şehri olabilecek potansiyel var. Bu hedefler ancak potansiyele inanmış bir ekip ile gerçekleştirilebilir. Hayallerimizi büyütmemiz gerekiyor” dedi. Seçimlerde 7-0’ın 7 güzel insan ve arkasında inanmış, güçlü bir ekip ile başarılabileceğini ifade eden Öztürk: “Delegelerimiz ve genel merkezimiz bu şehrin kaderini değiştirecek 7 güzel insan seçerse, ben bu seçimlerde AK Parti’nin 7-0 alacağına inanıyorum. Dedi. 

Mehmet Kırdar;  2010-2012 yılları arasında AK Parti il yönetiminde görev aldığını ifade ederek, “Nasipse hizmetlerime devam etmek istiyorum. Hizmet için aday oldum” ifadesini kullandı. 

Ahmet Orhan; İnşaat mühendisi olarak özellikle depremde derin yaralar almış bölgemizde, depreme yönelik çalışmalar yapacağını söyleyen Orhan, bir genç olarak da gençlerin sorunlarına yönelik projeleri olduğunu söyledi. AK Parti\'nin gençlerin önünü açan, gençlere inanan ve güvenen bir parti olduğunu söyleyen Orhan, "Bir genç olarak, bunu boşa çıkarmayacağım. Sakaryam ve ülkeme hizmet etmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]