Midibüs TIR'a çarptı: 10 yaralı

Adapazarı\'nda katıldıkları düğün sonrasında Bursa\'ya dönen kadınları taşıyan midibüs Pamukova Fevziye köyü yol ayrımında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu TIR’la çarpıştı. Kazada 2\'si ağır 10 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Pamukova İlçesi D-650 karayolu Fevziye Köyü yol kavşağında meydana geldi. Adapazarı’nda katıldıkları düğün sonra Bursa\'ya giden kadınların bulunduğu Turgut Ş.’in kullandığı 16 KCA 23 midibüs, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kavşakta dinlenme tesisinden çıkan Turhan Çavdar’ın kullandığı 44 HE 581 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada şoför Turgut Ş. ile midibüsün ön tarafında bulunan yolculardan Teklife T. araç içinde sıkışırken, 8 kadın yolcu da yaralandı. Kazanın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi.

Kısa süre yol kenarında bekleyen yaralılar Melahat A., Naciye S., Resmiye B., Suna İ., Fefziye H., Azime A., Necmiye G. ve Hatice Ç. ambulanslarla hastanelere taşınırken minibüste sıkışan şoför Turgut Ş. ile yolculardan Teklife T., olay yerine gelen AKUT ekiplerince uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. Ağır yaralı olan Turgut Ş., Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne, Teklife T. ise Yenikent Devlet Hastanesi\'ne sevk edildi. 

Kaza nedeniyle D-650 Karayolu Pamukova- Eskişehir istikameti yaklaşık 2.5 saat trafiğe kapanınca uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza sonrası TIR şoförü Turhan Ç. Jandarma tarafından gözetim altına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]