MHP'ye moral veren ziyaret

10. Dönem MHP MYK üyesi ve 2011 Seçimlerinde itirazlar sonucu çok az bir farkla milletvekili seçilemeyen Hayrettin Nuhoğlu MHP Sakarya Seçim Çalışma ofisini ziyaret etti. Ziyarete ev sahipliği yapan İl Başkanı Levent Bülbül ile beraber il yöneticileri ve adaylardan Zihni Açba, Orhan Ünver ve Gökhan Taşdeviren\'de sohbete katıldılar.

Nuhoğlu: Size İstanbul\'dan güzel haber getirdim

2011 seçimlerinde İstanbul\'dan aday olan Nuhoğlu 2015\'te de seçim çalışmalarına aktif olarak katılıyor ve saha ziyaretleri yapıyor. Bu kapsamda İstanbul tüm bölgelerden yüksek oy alacaklarını belirten Nuhoğlu "Özellikle İstanbul 3. Bölgede oy patlaması yaşayacağız. İnşaAllah 8 Haziran sabahı ben size İstanbul\'dan siz bana Sakarya\'dan birbirimize müjde vereceğiz" dedi.

Bülbül: Çalışmalarımız sahaya yayıldı

Nuhoğlu\'na seçim çalışmaları hakkında bilgi veren MHP İl Baskanı Levent Bülbül "Şu an tüm ekiplerimiz ve araçlarımız en ücra köylere kadar yayıldı. Adapazarı ilçede ise hanımlarımız dört koldan ziyaretlerine devam ediyorlar. Bu şekilde tempomuz artarak devam edecek. Biz de size Sakarya\'dan çok güzel haberler vereceğiz" dedi.

Açba: Beni tek mutlu edecek şey birinci parti olmaktır

Milletvekili Adayi Zihni Açba toplantıda istişare yapılırken "Beni tek mutlu edecek şey Sakarya\'da birinci parti olmaktır" dedi. Üç milletvekili çıkarmak bile beni tatmin etmez. AKP\'yi geçmek için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Sizden de hayırlı haberler bekliyoruz" dedi.

Ünver: Yerel seçimde aldığımız oyu geçeceğiz

Milletvekili Adayı Orhan Ünver ise bu seçim yerelde alınan oyların üzerine katlayarak oy alacaklarını ifade etti. Ünver "AKP\'den ciddi bir dönüş var. Vatandaşlarımız bize oy vereceklerini alenen söylüyorlar ve destek veriyorlar. Tüm adaylar ve teşkilatlar kenetlenmiş durumda. 8 Haziran sabahı Sakarya\'dan ve tüm Türkiye\'den tek ses olarak çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Taşdeviren: Köylerden ciddi oy alacağız

Milletvekili Adayı Taşdeviren ise "Geçtiğimiz dönem tüm ilçe merkezlerinden ciddi oy aldık. Bu dönem köylerden de büyük oy alacağız. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. Kayıp kaçak bedeli, su saati, meraların elden alınması ve ağaçların odun niyetine kesilmesi nedeniyle köydeki vatandaşlarımız tepkili. Ben de bu seçim Sakarya\'da MHP adına büyük gelişmeler olacağına inanıyorum" dedi.

Sohbete katılan MHP\'liler Nuhoğlu\'nu yolcu ederken Nuhoğlu\'nun ziyaretinin il teşkilatı ve adaylara moral oldu. Çalışmalarına bir saat ara veren aday ve teşkilat mensupları çay sohbetini müteakip çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek üzere seçim çalışma ofisinden ayrıldılar.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]