MHP'lü Ünver'den, Başkan Toçoğlu'na cevap

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, "Seçim gezileri sırasında AKP’ye karşı olan bıkkınlığı net bir şekilde görüyoruz." dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Ünver, Serdivan ilçesi Beşköprü Mahallesi\'nde Seçmen İletişim Merkezi açışına katıldı. Ünver, burada yaptığı konuşmada, bütün köyleri, beldeleri, ilçeleri gezdiklerini, milletin kendilerine olan sevgisini gördüklerini belirterek AK Parti’ye karşı ise bıkkınlığı net bir şekilde gördüklerini vurguladı. Sakarya için yapılmayanı yapmak, şehri geleceğe taşımak için yola koyulduklarını ve kararlı bir şekilde ilerlediklerini dile getiren Ünver, “Serdivan Belediye Başkan adayımız Mehmet Göktürk, Serdivan’ı İsviçre yapacağım dediği zaman AKP’li Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kendisine cevap vermiş. Serdivan zaten İsviçre demiş. Sen İsviçre’nin resmini de mi hiç görmedin Allah aşkına. Bu bir vizyon meselesidir. Onun için insanlar konuşurken tecrübeleri ve bilgileri ölçüsünde konuşur. Bunlar konuştuğu zaman inanın kızamıyoruz.” ifadelerini kullandı.

MHP Serdivan İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan, AK Parti’yi sert bir şekilde eleştirdi. AKP’nin teröristlerle yaptıkları görüşmeleri inkar ettiğini vurgulayan Kurtulan “17 Aralık\'ta ortaya çıkan yolsuzluklar, ayakkabı kutularındaki milyon dolarlarla ilgili kaç savcı, kaç hakim, kaç emniyet mensubu görevden alındı? Muhalefete iftira atmak, sadece ve sadece suçluluk psikolojisidir. Sizin derdiniz milletimizi kandırmak, siyasetinize dini alet etmektir. Yazlık halkı cuma hutbesinden duyurduğunuz açılışınıza katılmayarak gereken cevabı verdi.” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]