"MHP'lilerin başımızın üstünde yerleri var"

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Bayrak gündemdeki konularla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Bayrak, TOKİ\'nin stad yerine yapacağı proje, Evrenköy ve Arifiye\'deki ruhsatsız konut projeleri ve görevden alınan MHP Adapazarı İlçe Teşkilatı ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Stad yerine yapılacak proje

Stad yerine yapılacak proje hakkında konuşan Ahmet Bayrak, "Sakarya\'da 14-15 hatta 20 katlı binaların yapılacağını bir inşaat mühendisi olarak biliyorum. Ama bunların yapılacağı yerlerin seçimi konusunda önemli hususlar var. Mesela Hızırtepe, Maltepe, Beşköprü ve Serdivan gibi yerlerde yüksek katlı binaların bir sıkıntıya yol açacağını düşünmüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu\'nun "yüksek katlı binalara karşıyım" sözüne de katılmıyorum. Yer ve zaman şartları belirlenirse Sakarya\'da yüksek katlı binalar yapılabilir" dedi.

Ruhsatsız konut projesi

Evrenköy ve Arifiye\'de yapılan plansız konut projeleriyle ilgili de konuşan Bayrak, "Evrenköy ve Arifiye\'de yapılacak, ruhsatsız, ruhsatları alınmamış ve planları olmayan arazilerde hayal tüccarlığı yapan firmalar var. Bu çok tehlikeli bir durum. Sakarya halkı ruhsatı olmayan hiçbir projeye direkman girerek kendilerini sıkıntıya koymasınlar" dedi.

"Başımızın üstünde yerleri var"

Görevden alınan MHP Adapazarı Teşkilatı için siyaset haklarının cebirle ellerinden alındıklarını söyleyen Bayrak, "Siyaset yapma hakları ellerinden alınmış tüm dostlarımıza hem gönlümüzün hem partimizin kapıları sonuna kadar açıktır. Başımızın üstünde yerleri var" dedi.

"Evrenköy ve Arifiye'deki ruhsatsız projeler"
"MHP'lilerin başımızın üstünde yerleri var"
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]