MHP'li Ünver'den Sakarya'ya 3T modeli

Kaynarca’da konuşan MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver, kontrollü, dengeli ve hedefleri doğrultusunda gelişen bir şehir arzu ettiklerini belirterek, “Tarım,Turizm ve Ticaret (3T) ana başlıkları altında şehrin tümünü, her alanda kapsayan model projelerimiz var”dedi.

“MHP’ye oy ver, Sakarya’ya Ünver” parolasıyla seçim çalışmalarını sürdüren MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver, ilçe turlarının ikincisine başladı. “Sıkmadık el, çalmadık kapı, dolaşmadık kapı” bırakmayacağız diyen Orhan Ünver, Kaynarca ilçesinde temaslarda bulundu. İlçe Başkanı Niyazi Gökhan, Belediye Başkan adayı Mustafa Boğaz ve ekibiyle birlikte Orta Mahalle, Çarşı merkezi, Hatipler Mahallesi, Abdurrahmanlar ve Yeşilova köylerini ziyaret etti. Kaynarcalılardan destek isteyen Orhan Ünver, esnaflarla uzun uzun sohbet etti.

Projelerini anlattı

Yoldan geçen vatandaşlara kendini tanıtarak MHP’ye destek isteyen Ünver, havanın da güzel olması nedeniyle evlerinin bahçelerinde bulunan kadınlardan da destek istedi. Gün boyunca devam eden ziyaretlerinde projelerini anlatarak halktan destek isteyen Ünver, şehrin özellikle Kaynarca ilçesinin çok çok geride olduğuna vurgu yaparak, “Bir kere bizi deneyin. Şans verin. Eğer söylediklerimizi yapamazsak sizin huzurunuza bir daha gelemeyiz. Sandıkta da o zaman bize bunun hesabını sorun” dedi.

"İşlenmemiş cevher"


Kuzey bölgesinin işlenmeyi bekleyen bir cevher olduğuna dikkat çeken Ünver, “ Özellikle Kocaali,Karasu ve Kaynarca ilçelerimizle alakalı olarak hazırladığımız projelerimiz bu bölgenin cazibesini arttıracak ve değer katacak. Biz bunların hepsini Allah bize nasip ederse yapacağız, başaracağız” dedi. 3T modeli üzerinde durduklarını anlatan Ünver, “Bizim hedeflerimiz var. Sakarya’nın planlamasını yaptık. Geleceğine yön verecek çalışmalarımız var. Kontrollü, dengeli ve hedefleri doğrultusunda yol alan bir Sakarya arzu ediyoruz” dedi.

3T Modeli

Turizm, ticaret ve tarım konusunda ısrarlı olduklarının altını çizen Ünver, “ 3T bizim için çok önemli. Ticaret dediğimiz zaman bunun içinde tarım, Uzunçarşı, Katlı Pazar, tarım alanlarındaki projeler, 16 ilçenin özelliklerine uygun projeler ve geliştirme modelleri var. 3T ana başlığı altında şehrin tümünü kapsayan her bir bireyi ilgilendiren çalışmalarımız var. 3T Sakarya’nın modeli olacaktır. Ve biz bunu başaracağız. Altın projelerle halkımızın huzurundayız” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]