MHP'li Ünver'den amatör kulüplere destek sözü

 MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, göreve gelmeleri durumunda belediyenin tüm imkanlarını amatör spor kulüplerinin emrine seferber edeceklerini bildirdi.

Ünver, Sakarya 1. Amatör Lig\'deki play-off mücadelesinde ulaşım problemi nedeniyle maça çıkamayacağını açıklayan rakibine otobüs tahsis ettiği için "fair play" ödülü alan Yıldırımspor\'u ziyaret etti.
Kulüp yöneticilerini ve futbolcuları kutlayan Ünver, yaptığı konuşmada,  dünyaya örnek bir hareketin sergilendiğini söyledi.

Amatör spor kulüplerine göstermelik destekler verildiğini savunan Ünver, "Bir avuç gönüllü olmasa bu kulüplerimizin yaşamasına imkan yok. Sizlerin aldığı bu ödül o kadar değerli ki bu şehri idare edenlerin bunun kıymetini bileceklerini zannetmiyorum" diye konuştu.  Ünver, gençlerin spor faaliyetleri içine dahil edilmesinin gençliğin gelişimi ve korunması adına büyük önem arz ettiğini vurgulayarak, "Emin olun göreve geldiğimiz belediyemizin tüm imkanlarını amatör spor kulüplerinin emrine seferber edeceğiz. Gereken tüm destek verilecektir" ifadesini kullandı.

Kulüp Başkanı Kemal Pekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, büyük sıkıntılar içinde kulübü yaşatmaya çalıştıklarını anlattı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]