MHP'li Ünver, SATSO'yu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

MHP İl Yönetimi ile gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünver, “İş aleminin sorunlarını biliyoruz” diyerek Sakarya’da iş dünyasının yaşadığı sıkıntıları minimum hale getirmek için çeşitli projeleri olduğunu ifade etti.

Turizm potansiyeli

Sakarya’nın hangi doğrultuda gelişmesi gerektiğine karar vererek o yönde ilerlemek ve çalışmak gerektiğini vurgulayan Ünver, “Sakarya her şeyden azar azar olanı ama hiç bir şeyi tam olmayan bir il” diyerek ticaret ve turizm potansiyelinin değerlendirilerek bu sektörlerde markalaşmak gerektiğini vurguladı. Sakarya’nın nüfusuna göre en fazla ticaret erbabını bulunduran ve turizmde de trend illerden olduğunu ifade eden Orhan Ünver, bu sektörlerin lokomotif sektör olması için gayret etmek gerektiğini ifade etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Sakarya’daki tarım arazilerinin korunarak sanayinin tarımdışı alanlarda kümelenerek gelişmesi gerektiğini vurgulayarak Sakarya’nın ulusal ve uluslararası ticarette gelişebilmesi adına Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında geçtiğimiz aylarda başlatılan e- ticaret sanal fuarcılık projesi hakkında bilgi verdi.

Kösemusul, “Türkiye, dünya üzerinde yeni açılan pazarların anahtarıdır. Sakarya da bu anlamda jeostratejik öneme sahip. İlimizin lojistik üs olma yolunda da hedeflerine ulaşacağına inanıyoruz ve bunun için gayret ediyoruz” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver’e çıktığı hizmet yolculuğunda başarılar dileyerek “Hakkınızda hayırlı olsun” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]