MHP'li Ünver, "30 Mart'ta sandıkları patlatacağız"

Akyazı Kuzuluk Beldesi ve Osmanbey Köyü\'nde seçim çalışması yapan MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, sandık görevlileri eğitim toplantısında, “Sandıklara sahip çıkacağız. Hemşerilerimizin verdiği oyları bizim namusumuzdur. Bu hassasiyetimizi asla kaybetmeyeceğiz” dedi.

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, Akyazı Kuzuluk Beldesi ve Osmanbey Köyü\'nde seçim çalışmaları yapmasının ardından, sandık görevlileriyle yapılan toplantıya katıldı. Ünver’in seçim çalışmalarına MHP İl Başkan yardımcıları, il yöneticileri, Akyazı İlçe Başkanı Ahmet Birinci, Akyazı Belediye Başkan adayı Bahattin Dertlioğlu ve belediye meclis üyeleri de katıldı. İlk olarak Kuzuluk Beldesinde esnafları ve köylü pazarını gezen Ünver, burada vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

AK Parti\'yi eleştirdi

Daha sonra Osmanbey Köyü kahvehanesinde köy sakinleriyle bir araya gelen Ünver, AK Parti\'yi sert bir dille eleştirdi. 17 Aralık yolsuzluk operasyonu ve Türkiye’de yaşanan olaylara dikkat çeken Ünver, Sakarya’nın mutlak bir değişime ihtiyacı olduğunu söyledi. Tarımın bittiğini anlatan Ünver, “Utanmadan billboardlara ilan vermişler, tarımda Avrupa birincisiymiş Türkiye. Burada herkes tarımla uğraşıyor. Kimi kandırıyorsun. Tarım mı kaldı?” dedi.

Sandık eğitimi

Son olarak Kılıçoğlu Düğün salonunda sandık görevlileri eğitim toplantısına katılarak burada kısa bir konuşma yapan Ünver, “30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. MHP olarak her gün ve her an sahadayız. Hemşerilerimizle buluşuyor, projelerimizi anlatıyoruz. Allah\'ın izniyle, hemşerilerimizin teveccühü ile sandıktan zaferle çıkacağız ve sandıklar patlayacak.  Bizim derdimiz Sakarya’dır. Sakarya’da zafer milliyetçi hareketin olacak” dedi.

"Oylar bizim namusumuzdur"


MHP teşkilatlarının sandıklara sahip çıkacağını anlatan Ünver, “ Her ilçede sandık görevlilerimize eğitimler veriliyor. Sandıklara sahip çıkacağız. Hemşerilerimizin verdiği oyları bizim namusumuzdur. Bu hassasiyetimizi asla kaybetmeyeceğiz. Sandık görevlilerimize çok büyük işler düşüyor” dedi. Ünver konuşmasını tamamlamasının ardından ilçeden ayrıldı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]