MHP'li Toçoğlu: "Oy Kullanmak Namustur"

Meltepe'de seçim bürosu açan açtığı MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ile Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu, Maltepe'yi birilerinin elinden kurtaracağını söyledi.

Seçim çalışmalarında Maltepe Mahallesi'ne büyük ilgi gösteren MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ile Adapazarı Belediye Başkan adayı Yüksel Ayanoğlu; burada kalabalık mahalle halkı içinde rengarenk meşaller ve havai fişek gösterileri arasında seçim bürosunu açtı. Açılışta, vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Yoğun İlgi

MHP'nin Sekizinci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı K. Mehmet Yağcı'nın örnek ev sahipliğini yaptığı programa; İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ile İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile çok sayıda mahalle halkı katıldı.

Güç Alıyoruz

Konuşmasında Adapazarı'nı örnek ilçe yapacaklarını ifade eden MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı  Ayanoğlu, "Maltepe Maltepesi'ne her gelişimizde, burada karşılaştığımız bu güzel manzara bizi daha da hareketlenerek, mutlu etmektedir. Burada ve diğer mahallerde aldığımız güçle, belediye başkanlığına bir adım daha yaklaşıyoruz" dedi.

Oy Namustur

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Toçoğlu ise konuşmasında; oy kullanmanın namus olduğunu savunarak, "29 Mart'ta sandığa giderek, mutlaka oyunuzu kullanınız. Oyunuzu, beş yılın geleceğini düşünerek kullanınız. Bize güvenerek oy verin. 29 Mart'ta sandık başına gittiğinizde, iktidarın adaylarına mutlaka dersini verin" diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]