MHP'li Kılıç, Sapanca için aday adaylığını açıkladı

MHP’de, Alpaslan Kılıç, Sapanca Belediye Başkan aday adaylığı dilekçesini teslim etti.

2014 yılında yapılacak olan mahalli seçimler öncesi aday adaylığını açıklayan Alpaslan Kılıç, 10.07.2013 günü resmi başvurusunu MHP İlçe Yönetim Kurulu\'na sundu.

Alpaslan Kılıç’ın aday adaylık dilekçesini alan İlçe Başkanı Berat Taner konu hakkında şunları söyledi; "Belediye Başkan aday adaylığı için resmi olarak ikinci başvuruyu  Alpaslan Kılıç yaptı camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Kapımız tüm herkese açıktır. İlerleyen günlerde belki birkaç aday adayı daha çıkabilir. Yönetim kurulu olarak değerlendirip partimiz için en hayırlısı ne ise o kararı vereceğiz. Biz bu yola çıkarken halkımıza, Sapanca Belediyesi\'ne üç hilalli bayrağı asacağız diye sözü verdik. İnşallah, Allah’ın izniyle de muvaffak olacağız."

İlçe başkanına başvuru dilekçesini veren Alpaslan Kılıç, şunları söyledi; "Aday adaylık başvurum partimize ve davamıza hayırlı uğurlu olur İnşallah. Şunu bilmenizi isterim ki ben kimsenin isteğiyle aday adayı olmadım. Aday seçiminde kim seçilirse seçilsin adayın arkasında durup sonuna kadar destekleyeceğim."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]