MHP'li Çiftçi Projelerini Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erenler Belediye Başkan Adayı Ali Çiftçi, "Erenler halkı için sosyal projelerimiz var. Seçildiğimiz takdirde projelerimizi yapıp halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

MHP Erenler Belediye Başkan Adayı Ali Çiftçi, projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Çalışan eller atölyemiz ile aynı noktada yer alacaktır. Aile huzuru yerinde olmayan şiddete maruz kalan kadınlarımızın misafir edileceği evimizde öncelikle profesyonel psikologlarımız aile danışmanlarımız hizmet verecektir. Amaç huzursuzlukların sebebini tespit ederek gerekli desteği vermek ve aile kurumunu ayakta tutmaktır. Bu kadınlarımız misafirlikleri süresince güven ve huzur içinde dinlenebilecek ve yan binadan faydalanabilecek." dedi. Çiftçi, açıklamasında, "Yapılan gıda ve ihtiyaç yardımlarının açıkça yapılması, komşularımız ve çevremiz tarafından bilinmesi hepimizi üzebilir ve rencide edebilir. Belediyemizde oluşturulacak birimimizde, gerçekten ihtiyacı olan ailelerimiz tespit edilerek kendilerine tarafımızdan bir alışveriş kartı verilecektir. Anlaşmalı alışveriş merkezinden 3 aylık periyotlarla (aralıklarla) ailelerimiz gidip belirlenen miktarda alışverişlerini her vatandaş gibi normal bir şekilde yapacak, kasada kartını göstermesi yeterli olacaktır. Böylece gıda ve ihtiyaç yardımları sadece belediye birimimiz ve ailemiz arasında kalacak, hiçbir üzüntü sıkıntı yaşanmayacaktır."diye konuştu.

Çocuklar İçin Eğlence Alanları

"En değerli varlıklarımız olan evlatlarımızı işimiz olduğunda sevgisine inandığımız emin ellere teslim etmek ve döndüğümüzde mutlu yüzleriyle karşılaşmak isteriz." diyen Çiftçi, "Özellikle okul öncesi dediğimiz 0-6 yaş dönemindeki çocuklarımızı, konusunda eğitimli ve deneyimli ablalarına, ister gün boyu ister birkaç saatliğine emanet edebilirsiniz. Ana kucağı kreşimizden elde edilen gelir ile öncelikle kreş giderlerimiz karşılanacak ardından da kalan para diğer birimlerimizin ihtiyacına göre pay edilecek. Üniversitelerde okumakta olan abi ve ablaların gönüllü olarak eğitim verecekleri dershanemizde Türkçe, matematik, fen, sosyal, coğrafya gibi temel ilköğretim dersleri verilecek ve binamız ücretsiz olarak çocuklarımıza hizmet edecektir." diye konuştu. Çocuklar için eğlence alanları yapacaklarını kaydeden Çiftçi, "Okullar tatile girdiğinde, elbette çocuklarımızın, gençlerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda gönüllerince eğlenmeye, zaman geçirmeye hakları vardır. Tatil beldelerindeki fiyatlara hepimizin bütçesi müsait olamadığı gibi, 3-4 ay oralarda zaman geçirmek de mümkün değildir. İçerisinde geniş bir havuzun bulunduğu pek çok sportif aktivitenin yapılabileceği, animasyonlar, tiyatrolar, mini konserlerin yapılacağı Erenler Tatilya'da, aynı zamanda isteyen öğrencilerimiz yaz boyunca temel derslerin kursunu da alabileceklerdir." ifadelerini kullandı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]