MHP'li Bülbül'den AK Parti'ye ağır eleştiriler

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu.

MHP İl Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Levent Bülbül'ün yanı sıra, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba ve partililer katıldı. Son günlerde yaşanan terör olayları ve alınan erken seçim kararı hakkında açıklama yapan Bülbül, Türkiye'nin PKK'ya karşı alan hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Ülkenin ekonomik açıdan da sıkıntılı günler yaşayacağını söyleyen Bülbül, "Ekonomik tabloya baktığımızda dolar ve euronun yükselişi, ekonomik belirsizlik, istihdamda herhangi bir artışın olmaması, işsizliğin artıyor olması vatandaşın ekonomik sıkıntılarının katmerleneceğini gösteriyor. İşte bu aşamada AK Parti, 'tek başına iktidarı kaybetmeyelim diye' erken seçim kararı almıştır. Türkiye'de yapılan araştırmalarda bir koalisyon kurulamamasının nedeni olarak Recep Tayyip Erdoğan ve avanesi gösterilmektedir. Bu şartlar altında bir algı yönetimi maksadıyla MHP'yi sanki çözümsüzlüğe neden olan bir parti olarak göstermek siyasi bir ahlaksızlıktır" şeklinde konuştu.

Doğal mineralli su ihalesi

İl Başkan Bülbül, Valiliğin geçtiğimiz günlerde Jeotermal Kaynak ve Doğal Mineralli Su Arama çalışmaları neticesinde doğal mineralli suyun çıktığı 117 arazinin ihaleye çıkmasına da tepki gösterdi. İhalenin rant sağlanmak amacıyla yapıldığını belirten Bülbül, ayrıca doğanın da katliama uğrayacağını söyledi.

Valilik Kampüsü'ndeki bilboardlar


Başkan Levent Bülbül, Valilik Kampüsü'ne reklam billboardlarının koyulmasına da sert bir dille tepki gösterdi. Bülbül, "Burası sokak mı, cadde mi? Burası Valilik Kampüsü. Buralar reklam panolarıyla doldurulmuş durumda. Merak ediyoruz, buna kim müsade etti? Buralar reklam panosu olacağı için acaba bu seçim döneminde seçim reklamları için veya 'tarafsız' Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaştan kaç milletvekili istediğini ifade edeceği reklamlarla mı acaba donatılacak? Acaba kamu binaları içerisinde bir algı yönetimi mi yapılacak? Yeter artık" dedi.

İşte Levent Bülbül'ün açıklamaları:

Levent Bülbül'ün yerel gündeme dair açıklamaları:
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]