MHP'li Bülbül, partideki istifalar hakkında konuştu

MHP Sakarya İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, Karasu ve Söğütlü’de İlçe Başkanlarının istifalarını yorumlarken, “Bunlar kamuoyu önünde tartışılacak meseleler değil, MHP seçime hazırlanıyor, motivasyonunu arttıracak hamlelerle meşgul. Şu anda ülkenin MHP’ye ne kadar ihtiyacı olduğunu kamuoyuna göstermekle sorumluyuz” dedi.

Bülbül, “İl Başkanı ve Milletvekili ilgisiz kaldı” diyen Söğütlü İlçe Başkanı Mithat Aytaç’ın istifasını değerlendirirken, şunları söyledi:

“Bunlar kamuoyu önünde tartışılacak hususlar değil. İstifa tamamen kendi kararıdır. Seçim sürecine girdik. Bütün yapılarımızla beraber yapılacak olan seçimlere, çok doğru bir şekilde hazırlanmaya gayret ediyoruz. Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz inşallah”

“İstifa tek tarflıdır"


İl Başkanı Bülbül, Ekrem Yiğit’in Karasu İlçe Başkanlığından istifasını yorumlarken de, istifanın onaylanıp onaylanmadığı sorusuna “İstifanın onaylanması gibi bir prosedür yok. Biliyorsunuz istifa tek taraflı bir beyandır. İstifa ile birlikte işlemler gerçekleşir” yanıtını verdi.

Muhammed Levend Bülbül, Yiğit’in istifa gerekçelerini yanıtlarken de şunları söyledi:

“Bu mesele; üzerinden çok zaman geçen bir mesele… Şu an değerlendirme yapmaya değer bir husus yok. MHP seçime hazırlanıyor. Motivasyonunu arttıracak hamlelerle meşgul. MHP’ya ne kadar ihtiyaç duyulduğunu ve başarısının ne kadar önemli olduğunu kamuoyuna yansıtmakla sorumluyuz. Sadece MHPde değil, tüm siyasi partilerde zaman zaman bir takım görev değişiklikleri olabilir.”
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]