MHP'li Bülbül: "AKP'nin tek korkusu biziz"

Serdivan Kemalpaşa Mahallesi\'nde vatandaşlarla bir araya gelen MHP İl Başkanı Levent Bülbül, "2014 seçimi sadece yerel yönetim seçimi değildir. Sandıkta vuracağınız tokat, milletimizin kaderini etkileyecektir. Bu seçim MHP’yi  iktidara taşıyacak seçim olacaktır. Çünkü bunların tek alternatifi ve korkusu biziz" dedi.

Köy ve mahalle ziyaretlerine devam MHP Serdivan teşkilatı önceki akşam Kemalpaşa mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Çok yoğun bir katılımın olduğu toplantıya MHP İl Başkanı Levent Bülbül, il yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan,  toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, "Bugün burada gördüğümüzü ilgi ve alaka çalışma azmi ve milletimize olan inancımızı arttırmıştır. Sizlerin 2009 seçimlerinde  bizleri verdiği desteği asla unutmadık" dedi.
 

Kurtulan, "2009 öncesi problemlerinizden olan imar problemleri büyüyerek hala devam etmekte, bu mahalleden çıkmış olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu problemlerinize kulak tıkamaktadır.100 yıllık kaynak sularınızın nasıl yok olduğunu bizlerde, yok edenlerde çok iyi bilmektedir. Kemalpaşa mahallesi 20 yıl önce nasılsa şu anda da neredeyse aynı. Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a soruyorum. Paris dediğin Serdivan sınırlarına Kemalpaşa Mahallesi dahil değil mi?" dedi. 
Kurtulan, "Özel teşebbüsün açtığı 6-7 kafe ile övünen tek belediye başkanı olarak, o kafelerin olduğu bölgeye hizmet götürmeyi ne zaman düşüneceksin? Bu millet hem büyükşehir hem de  Serdivan belediye başkanlarından 'hallederiz' lafını duymaktan bıktı. Artık 'hallederiz' demenizi değil 'hallettik' sözünü duymayı bekliyoruz. Sevgili Kemalpaşalılar iktidardakiler, kendilerinin alternatifinin, yani en kuvvetli rakiplerinin MHP yani bizim olduğumuz biliyorlar. Bu sebeple hep MHP ile yatıp kalkıyorlar" dedi. 
İl Başkanı Levent Bülbül ise, 1,5 ay önce göreve geldiklerini söyleyerek, "Gittiğimiz her yerde insanlarımızın suratını mutsuz, gelecekten umutsuz görüyoruz. Esnafımız kan ağlıyor, çiftçimiz kan ağlıyor, cumhuriyet tarihinde ilk defa yurt dışından gelen samana muhtaç bırakıldıklarını ama o samanı bile alamadıklarını, bankalara borç batağına sürüklendiklerini söylüyorlar. Ekonomi iyi yalanlarının artık milletimiz tarafından yutulmadığı görmekteyiz" dedi. Ülkemizin BOP planı olan bölünmeye adım adım götürüldüğünü anlatan Bülbül, "Milletimiz Bursa’da Bayrak Mitingi ile bunlara ne oluyoruz demiştir" dedi. 
Bülbül, "Yaklaşık 350.000 kişinin katıldığı Bursa’da Miting için savcıları göreve çağıran Bülent Arınç, Diyarbakır’da prova edilen bölünme oyunu için savcıları neden göreve çağırmamıştır? 2014 Mart ayında yapılacak olan seçimler bunlara dur artık, yeter demenin zamanıdır. 2014 seçimi sadece yerel yönetim seçimi değildir. Sandıkta vuracağınız tokat, milletimizin kaderini etkileyecektir. Bu seçim MHP’yi  iktidara taşıyacak seçim olacaktır. Çünkü bunların tek alternatifi ve korkusu biziz" diyerek konuşmasını bitirdi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]