MHP'li Balaban AKP Yönetimini Eleştirdi

MHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Hasan Balaban, “Seçildiğim takdirde eli cepte başkanlık yapmayacağım” dedi.

Hür Fm’de Hülya Sürücü ile Detay Programı’na konuk olan Balaban, “Doktorluk hayatımda yanlış işler yapmadım, etnik ayrımına gitmedim. Herkese eşit mesafede oldum. Bizden illegal işler isteyenlerle birlikte olmadım. El cepte belediyecilik yapmayacağız. İnsanları hakir görmedik, görmeyeceğiz. İnsanlarla kol kola, doğru işlere yürüyeceğiz”şeklinde konuştu.

EKİBİMİZ EKSİK İŞLERİ TAMAMLAMAYA ADAY

Hülya Sürücü ile Detay Programı’nda aday olma gerekçelerini de sıralayan Hasan Balaban, “Ben Serdivanlıyım.Sokaklarını karış karış gezdim. Serdivan’da hizmet eksikliğinin olduğu kanaatindeyim. O yüzden aday oldum. İyi şeyler yaparken hatalar da yaptılar. Bizim ekibimiz ve teknik kadromuz bu işi şu anki yönetimden daha iyi yapacaktır. Ona inandığımız için aday oldum” dedi.

SERDİVAN SOSYALLEŞMELİ

Serdivan’ın bugün geldiği noktanın hiç iç açıcı olmadığını öne süren Balaban, ilçenin sosyalleşmesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: “Bugün Serdivan’da düzgün bir altyapı bile yok. Mevcut yönetim tabi ki ilçeye hizmet verdi ama, 10 yılda gelinen durum icraatların eksik olduğu yönünde. Belediye altyapı merkezi değil. Rutin işler zaten belediye işleri. Serdivan sosyal bir kent olmalı. Terzi yok, çarşı yok, meydan yok, sinema salonu yok. Serdivan çağdaş bir kent olmalı. 85 bin nüfuslu ilçe sosyalleşmeli”.

AK PARTİ HALKI YANILTTI

Detay’da, AK Parti’nin aday belirleme yöntemini de eleştiren Balaban,  “AK Parti Büyükşehir’e aday adayı olan Yusuf Alemdar’ı Serdivan’a, Serdivan’a aday adayı olan Zeki Toçoğlu’nu da Büyükşehir’e aday göstermekle halkı yanılttı” dedi. Balaban şunları söyledi: “Büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı olmuş onca aday varken, aday adayı olmayan birini Sayın Erdoğan Büyükşehir’e aday gösterdi.  Bunu halkımız takdir etmiştir. Bu durum AK Parti içinde de sıkıntı yarattı. Yusuf Alemdar’ın da Serdivan başkanlığına aday gösterilmesi de Serdivan halkında rahatsızlık uyandırdı. Benim rakibim Sayın Alemdar’dır. Enver Toçoğlu’nun rakibi de Zeki Toçoğlu’dur. Rakibimiz çok önemli değil. Serdivanlılar beni desteklesinler, bana güvensinler..”

SERDİVAN’DA YÖNETİM ZAAFİYETİ VAR

Serdivan’da yönetim zafiyeti olduğunu ve “Serdivan hasta kurtarmaya geliyoruz” sloganı ile bunu ima etmeye çalıştıklarını söyleyen Balaban, “Bu slogan ile tamamen dikkat çekmek istedik, bunu da başardık. Ama sloganı yanlış anlayan çevreler rakibimiz olan çevrelerdir. Ben Serdivanlıyım. Serdivanlılara hasta diyebilir miyim? Serdivan’da yönetim zafiyeti olduğunu ima ederek, bunu tıpla özdeşleştirmeye çalıştık. Ard niyetli düşünenler bunu farklı yorumladılar. Bizim ard niyetimiz asla olamaz. Serdivan’ı yönetim zafiyetinden kurtarmak istiyoruz” dedi.

MHP SANDIĞA SAHİP ÇIKACAK

Geçmiş dönemde yaşanan sıkıntılara mahal vermemek için, sandık müşahitlerine “sandığa sahip çıkın” mesajı veren Hasan Balaban, partilerin de bu konuda özen göstermesini istedi. Balaban, “Sandıklarda çeşitli oyunlar dönüyor. Biz bunun bilincinde hareket eeceğiz. MHP sandığının başında olacak ve sandığına sahip çıkacak” şeklinde konuştu.

Genç Partinin MHP’yi destekleme kararını büyük bir özveri olarak değerlendiren Balaban, “Genç Parti bizim tabanımıza da hitap eden bir parti. Serdivan’da bizi şartsız desteklemeleri de bizim için  avantajdır” dedi.

SEÇİMLER AK PARTİ İLE MHP ARASINDA

“Seçimler MHP ile AK Parti arasında geçecektir” diyen Hasan Balaban, “Sakarya’da birinci parti MHP’dir. MHP yükselişe geçmedi, zaten yükselişteydi. Anketlerde hileler de yapılabilir. Serdivan’da bizim rakamlara müdahalemiz olmadı. Serdivan’da halk bize destek verecektir” şeklinde konuştu.

Hür Fm’de Hülya Sürücü ile Detay Programı’nda Serdivan ile ilgili düşündüğü hizmet ve projeleri de sıralayan Hasan Balaban, özellikle Serdivan’a ikinci üniversite açılması, mobilya sektöründeki sıkıntıları çözme, ulaşım ve altyapı gibi konulara ağırlık vereceklerini açıkladı.

“Serdivan’ı seviyorum doktorumu destekliyorum” sloganını kullandığını hatırlatan Balaban, Serdivan halkına seslenerek, “Doktorunuzu destekleyin” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]