MHP?li Ayanoğlu ve Toçoğlu Ev Gezilerinde

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkan adayı Yüksel Ayanoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

Partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Toçoğlu ile birlikte Yağcılar mahallesinde ev toplantısına katılan MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ayanoğlu, bayanların değişimin habercisi olduğunu kaydetti. Her akşam ayrı bir mahalle ve sokakta ev toplantılarına katılan Ayanoğlu ve Toçoğlu önceki akşam Yağcılar mahallesine konuk oldu. Çevre mahalle halkıyla birlikte geç saatlere kadar sohbet eden Ayanoğlu ve Toçoğlu, vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Ayanoğlu, bayanların siyasete büyük önem verdiğini belirterek, “Kadınlarımız, Sakarya’daki değişimin habercisidir. Sakarya 29 Mart’ta biz MHP’nin adayları ile değişecektir” dedi.

Seçime 14 gün kaldığını hatırlatan Toçoğlu, “29 Mart Sakarya için önemli bir seçimdir. Biz Sakarya’daki güç zehirlenmesinin önüne geçeceğiz. Yaşanılabilir şehirler arasında 44. sırada olan Sakarya’yı 30 Mart itibariyle 16 Büyükşehir arasına sokarak, ilk sıralara indireceğiz. Biz Sakarya’nın eski medeniyetini geri getireceğiz. Herkez bizi araştırsın. Bizi samimi görmüyorsanız bize de oy vermeyin. Ama bize güvenin” diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]