MHP'li Adaylar, Minibüsçülerle Bir Araya Geldi

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ile Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; Karaman Mahallesi’nde minibüsçülerle bir araya gelerek, sorun, istek ve sıkıntılarını dinledi.

Yenikent Karaman Mahallesi’nde; Dağdibi-Karaman, Şeker-Camili, Serdivan-Kampüs-Lojmanlar ve Dernekkırı Minibüs Durağı sahipleri ve şoförleriyle bir araya gelen Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ile partisinin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, onların sorun, istek ve sıkıntılarını dinledi.

İş Yapamıyoruz

MHP’li belediye başkan adayları Toçoğlu ve Ayanoğlu’na servislerle ilgili şikayetlerini dile getiren tüm minibüsçü esnafları; Adapazarı’ndaki bazı alışveriş merkezi, market ve hastanelerin bölgelerine kaldırdığı özel servislerin, kendilerini müşteri konusunda büyük sıkıntıya soktuklarını ve bu konuda iş yapamaz durumda olduklarını söyledi.

Ceza Yiyoruz

Belediye otobüslerinin ayakta yolcu alırken, minibüslerin ise ayakta yolcu almalarına izin verilmediği de ifade eden minibüsçü esnafları; “Özelikle Karaman ve Camili Mahallesi’ne çalışan belediye otobüsleri, ayakta ve tıka basa yolcu alırken, biz minibüslere ise ayakta yolcu aldığımızda ise hemen ceza yiyoruz. Buna da bir çözüm bulunmalıdır” diye konuştu.

Sorunları Çözeceğiz

MHP’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ile Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ise; göreve geldiklerinde her zaman minibüsçü esnafının yanlarında olacaklarını belirterek, “Onlar, bu şehrin temel taşıdır. Biz göreve geldiğimizde onlara kimse dokunamayacak. Onların sorunlarını çözmek ve isteklerine cevap vermek, bizim görevimizdir” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]