MHPli Adaylar, Maltepe'de Deprem Etkisi Yarattı

Adayı Yüksel Ayanoğlu ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu; Maltepe Mahallesi’nde büyük coşkuyla karşılandı. MHPli Ayanoğlu ve Toçoğlu’nun; Maltepe programı adeta miting havasında geçti.

MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Yağcıoğlu’nun büyük organizasyonuyla gerçekleşen Maltepe programına; MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar, MHP Adapazarı İlçe Seçim Komisyonu Başkanı Ayhan Kayıkçı, MHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayları Salih Okutan, Erdem Özbek, Ali Eroğlu, Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Metin Ökden, Tole İş Genel Başkanı Cemali Bakındı ve GP Genel Başkan Yardımcısı Ali Özkan katıldı.

Güven Desteği

GP Genel Başkan Yardımcısı Özkan ise; Genç Parti olarak Sakarya’nın her yerinde MHP’nin adaylarını destekleme kararını aldıklarını belirterek; “Biz halkımızdan aldığımız güvence ile, MHP’nin tüm adaylarını destekliyoruz. Çünkü onlara inanıyor ve güveniyoruz. Biz bu güvenle MHP olarak, 29 Mart’ta seçimi alacağız. 29 Mart’ta sizinde destekleyeceğinizden hiş şüphem yoktur” dedi. İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Salih Okutan ise; Sakarya’nın kaderini belirleyecek Maltepe Mahallesi ile seçimi alacaklarını söyledi.

Halka Açacağız

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu yaptığı konuşmasında; Maltepe halkının göstermiş olduğu sevginin 29 Mart’ta göstereceği karar olduğu belirterek; “Burada, devlet tarafından halkın kullanım alanı olan yerleri, birileri tarafından köşk veya villa olarak kullanıyor. Biz Mart’ta göreve geldiğimizde, birilerinin özel villası ve köşkü olarak kullanılan yerleri, sosyal tesis olarak, halkımızın emrine açacağız. Tesisleri, birilerinin değil, sizin kullanım alanı yapacağız. Çünkü bizim, birileri gibi, köşke, saltanata ihtiyacımız yok” diyerek, her zaman halkın ve masumun yanında olacaklarını söyledi.

Toçoğlu İçin Ankara'dan Geldi

Maltepe’de sırasıyla konuşma yapan Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ayanoğlu; vatandaşların kendilerine göstermiş olduğu coşku ve sevgiye layık olacakları söyledi. Enver Toçoğlu’na destek için Ankara’dan gelen ve 60 bin çalışanı bulunan Tole İş Genel Başkanı Bakındı ise konuşmasında; Toçoğlu ile 25 yıl birlikte çalıştığını dile getirerek “1071 yılında Alparslan’ın kefenini giyerek Cuma Namazı’nı kıldığı gibi sayın Toçoğlu’da belediye başkanı olduğunda böyle canla başla çalışacaktır” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]