MHPli Adaylar, Hızırtepe'de Başbakan Gibi Karşılandı

MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, birlikte gittiği Hızırtepe Mahallesi’nde adeta başbakan gibi karşılanırken, vatandaşlar adaylara büyük sevgi seliyle ilgi gösterdi.

İzdihamın yaşandığı Hızırtepe’de yoğun vatandaş kitlesi karşısında konuşma yapan MHPli Belediye Başkan Adayları Ayanoğlu ile Toçoğlu; 29 Mart seçimlerin önemine değinerek; “29 Mart’ta sandıkta vereceğiniz cevap, yalnız Sakarya’ya değil, tüm Türkiye’ye hatta, Dünya’ya yayılacak. Bu seçimler çok önemlidir. Çünkü 29 Mart seçimlerinde, Sakarya’da görülmemiş tarih yazılacaktır. Buda sizin desteğinizle olacaktır. Hızırtepe’nin vereceği oy, Sakarya’nın kaderini belirleyecektir” diyerek destek beklediklerini söyledi.

Marka Yapacağız

MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu, Hızırtepe’de yaşanan kalabalığın, 30 Mart sabahı da yaşanacağını belirterek; “Hızırtepelilerin, burada vermiş olduğu cevap, 30 Mart sabahı, tüm Türkiye’de duyulacaktır. Büyükşehir belediye başkan adayımız Enver Bey ile birlikte seçildiğimizde, belediye başkanlığı bize nasip olduğunda, en büyük imkanlarımızı işsizliği çözmek için sağlayacağız. Biz Sakarya’yı ilklerle birlikte marka yaparak, Sakarya’nın ismini tüm Dünya’ya duyuracağız” dedi.

Her Şey Sizin için

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu; 29 Mart’ta büyük dersin verileceği bir seçim olacağını dile getirerek; “Bu seçimlerde, haksızlara büyük bir ders verilecek. Biz bu seçimlere, büyük ve deneyimli ekiplerimizle birlikte, hazırlıklı geliyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin bugün itibariyle 355 Trilyon’luk borçlu bir belediye olduğunu bildiğimiz ve ateşten gömlek giyeceğimize rağmen, sizin için bu yola giriyoruz. Biz bu şehri yanlış ellerden kurtarmaya geliyoruz. Hangi konu olursa olsun 30 Mart itibariyle sorunlarınızı çözmek için sizleri, kahve içmeye bekliyoruz” diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]