MHP'den Zeki Toçoğlu'na Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Erdoğan, muhalefetin Ergenekon'u kullanarak seçimleri farklı boyutlara çekme eğilimi olduğunu ileri süren AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu'na tepki gösterdi.

Akyazı ilçesinde seçim çalışmalarında bulunan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, "Muhalefetin Ergenekon'u kullanarak seçimleri farklı boyutlara çekme eğilimi vardır, bunlara izin vermeyelim. Seçimlerde daha çok oy alarak bu beklentileri boşa çıkaralım" demişti.

Genel Başkanımız Konuyla İlgili Bir Kere Konuştu

MHP Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan da, ilçe başkan adayları ve eşleriyle birlikte verilen kahvaltıda AK Parti adayı Zeki Toçoğlu'na cevap verdi. Toçoğlu'nun konuşacak bir şey bulamadığı için polemik yaratmaya çalıştığını anlatan Erdoğan, şöyle konuştu: "Bizim Ergenekon'la ilgili yaptığımız hiçbir açıklama yok. Ergenekon davasının açılmasının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, davayla ilgili olarak ilk kez geçtiğimiz grup toplantısında açıklama yapmıştır. Konuşmanın içeriği ise, sürenin işlemesi ve gerekenlerin çabuk yapılmasıyla ilgiliydi. Zeki Toçoğlu bu konu üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor''

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]