MHP'den AKP'ye Ağır İtham

Şirinevler Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıya katılan MHP’li Başkan Adayları Enver Toçoğlu ile Yüksel Ayanoğlu; burada kalabalık bir topluluğa hitab etti. Vatandaşlar, Toçoğlu ve Ayanoğlu’na büyük ilgi gösterdi. 

Halkımız Memnun Değil

MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Emin Kaba’nın organizasyonuyla Şirinevler Mahallesi’nde gerçekleşen geniş katılımlı toplantıda konuşan MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ile Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; "AKP’li belediyelerin seçim yardımlarını güvenmeyin” dedi.

Sandıkta AKP’li Belediyeleri Sorgulamalısınız

Türkiye için önemli olan Sakarya’da önemli bir seçimin arifesinde olunduğunu hatırlatan Adapazarı Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; “Biz 29 Mart seçimlerinde şehrimizi 4 yıl idare edecek yöneticileri seçeceğiz. Halkımız bu seçimde, AKP belediyelerinden memnun olmadığının cevabın sandıkta verecektir. Bu seçimi iyi değerlendirerek, hükümete güzel bir cevap vermeliyiz. Sandıkta AKP’li belediyeleri sorgulamalısınız” diye konuştu. 

Halkımız Çok İyi Biliyor

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ise konuşmasında; kendisinin hiçbir belgesiz, bilgisiz ve şahitsiz konuşmadığını belirterek, “Ben 35-40 yıllık sendikacılık ve siyasi parti hayatım boyunca hiçbir zaman tutmayacağım sözü vermedim. Tasnif etmediğim olayın altına imzamı atmadım. Ben hep bu ülke ve halk için çalıştım. Sakarya’da hilesiz, dürüst, namuslu düşünenler AKP’nin adaylarına oy veremez. Ben bunu birikimlerime, belgelerime dayanarak rahatça söylüyorum. Bunlar bu şehri trilyonlarca borca sokmuştur. Neden bunlar şimdiye kadar emekliye 300 TL para vermemiş. Seçim arifesinde, erzak, altın dağıtıyorlar. Bunlar Sakarya? Neden bunlar erzak dağıtmaya başlıyor? Siz Sakarya’nın yiğit insanlarını enayimi sandınız? Ama halkımız bunları çok iyi biliyor. AKP’nin hesabını 10 gün sonra sandıkta mutlaka soracaktır” dedi

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]