MHP’li Adaylar, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu ile Adapazarı Belediye Başkan adayı Yüksel Ayanoğlu, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğrencileriyle bir araya geldi.

MHP’li Toçoğlu ile Ayanoğlu; SAÜ’nün kulüp başkan ve yöneticileriyle Izgara’da Izgara Salonu’nda bir araya gelerek, sorun, sıkıntı ve isteklerini dinleyerek, Sakarya’nın sorunları hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

AKP iktidarının göreve geldiğinde emekli prim yaşının artırdığını hatırlatan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Toçoğlu, “22 yaşında askerden gelen bir kardeşimiz, bir işe girerek, aralıksız olarak çalışmaya başlasa, 47 yaşında emekli oluyor ve hemen maaş alması gerekiyor. AKP, ne yaptı? 6 bin günlük primi 9 bine çıkararak, 47 yaşında emekli olacak kardeşimizin tam 17 yıl sonra 65 yaşına geldiğinde maaş bağlayacak. Daha önce babası ölen bir kız kardeşimiz de evlenene kadar maaş alırken, AKP bunu da ortadan kaldırarak, maaşını 60 yaşında almasını layık gördü. Şimdi gençlerimi için AKP’nin yaptıkları ortada. Gençlerimiz bunun adaylarına nasıl güvenecektir” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]