MHP: "Sizler Adına Bunlardan Hesap Soracağız"

MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Güven tarafından organize edilen “Çeşme Meydanı Seçim Bürosu” açılışında izdiham yaşandı. MHP’li Başkan Adayları Ayanoğlu ve Toçoğlu; 29 Mart sonrası, tüm Sakarya halkı adına AKP’den hesap soracaklarını söyledi.

MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Salih Okutan’ın sunuculuğunu üstlendiği toplantıya; MHP Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Erdem Özbek, Ali Eroğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ayhan Kayıkçı, Rıtvan Taş, Suat Çokluk, Ali İhsan Güven, Mehmet Yağcı, Av. Akın Çağlar Göktürk, Ülker Sıktaş ve Ensar Jajac ile İhsan Çelik de katıldı.

29 Mart'ta Hesap Vereceğiz

Partilerinin seçim bürolarını açmaya devam eden MHP Başkan Adayları ve Belediye Meclis Üyeleri; önceki akşam Çeşme Meydanı’nda düzenlediği açılışta yoğun katılım oldu. MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali İhsan Güven’in organizasyonuyla gerçekleşen açılışta konuşan MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; 29 Mart seçimlerinin Sakarya için farklı olacağını ifade ederek; “Bu seçim; halinden ve yaşam tarzından memnun olanlarla, olmayanların seçimi olacaktır. Gittiğimiz her yerde, vatandaşlarımızın hatırını sorduğumuzda, kimsenin halinden ve AKP’li belediyelerden memnun olmadığını gördük. Halkımıza, buradan müjdeyi veriyorum. Bu coşkulu kalabalık, Adapazarı’nın her yerine yayılmış. 29 Mart’ta oylarınızı MHP’nin adaylarına vererek, Adapazarı’nda yeni bir döneme başlatacağız. Çeşme Meydanı’ndaki bu kalabalık, her şeyin göstergesidir” dedi.

AKPli Belediyeler Yanlış İçinde

29 Mart seçimlerinde, vatandaşların AKP’nin hesabını sandıkta soracağını belirten MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu; “12 gün sonra, göreve geldiğimizde, ilk işimiz 29 Mart sonrasında arkadaşlarımızla birlikte Sakarya halkı adına AKP’li belediyelerden hesap soracağız. Yaptıkları yanlışlıklardan, yetim hakkı yiyenden, hesabını sizler adına alacağız. AKP’li Büyükşehir Belediyesi; inşaata başlamak için vatandaştan 20 milyar para alacak. Katlı pazar yerini kendi yandaşlarına peşkeş çekecek. İmar değişikliği yaparak, Sakaryaspor adına para toplayacak, sonra yakalanıp hapise girecek. Parkları ve otoparkları belediye meclis üyelerine verilecek.  Benzin istasyonlarını kendi yandaşları için imara açılacak. 1.350 milyarlık teminat mektubu verilecek. Bizim projelerimiz alınacak. Birde hiçbir şey yokmuş gibi gelip AKP olarak, Başbakanın adını ve fotoğraflarını kullanarak, belediye başkanına oy isteyecekler. Biz Sakarya’nın kaybeden yıllarını geri vermeye geliyoruz. Bu şehri, 44’üncü sıradan ilk 5’in içine sokmaya geliyoruz” diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]