MHP Sakarya Teşkilatları mitinge katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2014 yerel seçimlerinin startını, Bilecik\'in Söğüt ilçesinde verdi. Söğütte yerel seçim startının verildiği mitinge Sakarya teşkilatlarından yoğun katılım oldu. 

İlçe meydanındaki miting öncesi Osmanlı Devleti\'nin kurucusu Osman Gazi\'nin babası Ertuğrul Gazi\'nin türbesine ziyaret eden MHP teşkilatları dua etti. Daha sonra Adapazarı, Erenler, Sapanca, Akyazı, Hendek, Serdivan, Kaynarca, Karasu İlçe Başkanları, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, eski il başkanları ve meclis üyeleri de seçim startının verildiği mitinge katıldı. 

Türk Milleti

Katılanlara hitap eden MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘Burası Türk milletinin kalbinin attığı yerdir. Bugünden tezi yok iştah ve hevesle yola çıkmaktadır. Bunun için söğütteyiz. Söğüt\'ten itibaren tüm vatan sathına yayılacak iradeyi kararlılıkla gösteriyoruz. Partimiz açısından 24 Ocak tarihi çok anlamlıdır’ dedi.

Darlık

MHP olarak yerel seçimlere önem verdiklerini söyleyen Bahçeli, ‘Söğüt bunun için bir milattır, bir dönüm ve karar noktasıdır. Buradan yola çıkışımızın esası budur. Dört yüz çadırlık bir Türkmen varlığı; nasıl ki milletimizin yüz akı, gurur tablosu ve zafer tacı olmuşsa, biz de aynısını bir kez daha tekrarlamak ve Türkiye\'yi darlık ve buhrandan çıkarmak istiyoruz" dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]