MHP: Rakiplerimizin Korkulu Rüyası Haline Geldik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tepekum mahallesi seçim iritbat bürosu, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Tepekum Mahallesi seçim bürosu açılışına MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu'nun yanı sıra Adapazarı Belediye Başkan adayı Yüksel Ayanoğlu, İlçe Başkanı Ömür Çakar, İl Genel Meclisi ve belediye meclisi üyeleri katıldı.
Başkanım Size Ulaşabileceğiz mi?

29 Mart seçimlerinin önemine değinen Adapazarı Belediye Başkan adayı Ayanoğlu, "Bu seçim hayatından memnun olanlar ile hayatından memnun olmayanların seçimi olacaktır. Biz sokaklarda dolaşırken, herkes bize 'başkanım size ulaşabileceğiz mi?' diye soruyor. Demek ki bu şehirde vatandaşların başkanına ulaşabilme sorunu var. Vatandaşlar, bizden değişiklik ve hizmet istiyor. Bende bu hizmeti, 29 Mart'ta seçildiğimde vatandaşlara vereceğiz. Ben, hiçbir parti ayırımı yapmadan, ulaşılabilir bir başkan olacağım. Bu gidişattan memnun değiliz diyorsanız; tercihinizi bizden yana kulanın. Belediyeye geldiğinizde, orada bir ağabeyim veya kardeşim var diyeceğiniz bir başkan olacağım" dedi.
Rakiplerimizin Korkulu Rüyası Haline Geldik

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu ise, "Sakarya da yaşanan sıkıntıların nedeni iyi yönetilmemesinden kaynaklanıyor. Vatandaşlarımız artık bunların farkına vardı. Yerel seçimlerde büyük bir değişim yaşanacak. Özellikle gençlerle birçok projeyi hayata geçireceğiz. Gençlerle birlikte Sakarya'yı kalkındıracağız. Bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde sürdürülen yerel seçim çalışmaları sonucu, rakiplerimizin korkulu rüyası haline geldik. Başarılı bir seçim süreci yaşıyoruz. MHP birçok yerde oylarını artırdı ve artırmaya da devam ediyor" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]