MHP İl Başkanı Bülbül, "Yaşanan gelişmeler endişe veriyor"

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Türk milletinin birliğini, bütünlüğünü her türlü şahsi menfaatin üzerinde tutan Milliyetçi Hareket Partisi\'ne ihtiyaç bulunduğunu söyledi.

Bülbül, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye\'de 17 Aralık\'tan sonra yaşanan gelişmelerin milletin ve devletin geleceği açısından ciddi endişe verdiğini anlattı.

"Hükümet tarafından bugün yargı da tahakküm altına alınmaya çalışılıyor" diyen Bülbül, "Bu olaylar vahim neticelere yol açabilecek gelişmelerdir. İktidar büyük bir telaş içinde ve ne yaptığını bilmeden hareket ediyor" ifadesini kullandı.

"MHP\'ye ihtiyaç var"

Milletin büyük bir saldırıya maruz kaldığını ve ciddi ölçüde zarar gördüğünü öne süren Bülbül, "Milletin ekonomik ve sosyal geleceği, devletin birliği ve bütünlüğü bugün itibarıyla kimsenin umurunda değil. Milletin birliğini, bütünlüğünü her türlü şahsi menfaatin üzerinde tutan Milliyetçi Hareket Partisi\'ne ihtiyaç var" şeklinde konuştu.

MHP Grubu tarafından TBMM\'ye verilen Sapanca Gölü\'yle ilgili araştırma önergesinin genel kurula geleceğini belirten Bülbül, şöyle konuştu:

"Sadece MHP\'nin Milletvekili Sayın Münir Kutluata\'nın değil, Sakarya\'nın bütün milletvekillerinin katkısıyla ve oylarıyla İnşallah Sapanca Gölü\'yle alakalı Meclis Araştırma Komisyonu teşkil ettirilir ve gölün akıbeti, korunması, su rejimi, şirketlerin çektiği su, yapılaşma ve kirli sanayi olmak üzere bunların hepsi gündeme getirilir. Burada yapılacak araştırmalar inşallah bu meselenin halli yönünde hepimize rehber olarak karşımıza çıkar. Bunu canı gönülden istiyoruz."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]