MHP İl Başkanı Bülbül Ak Parti'yi topa tuttu

MHP İl Başkanı \'Sakarya\'da muhalefet var da iktidar nerede?\' diye sordu ve ekledi; \'5 milletvekilimizin Sakarya\'da ne yaptıklarını merak ediyorum? Sapanca Gölü kururken, TÜPRAŞ suyu çekerken iktidar nerede? Doğum evinde skandal olurken iktidar nerede?\'

Bülbül 2014 yılında şehrin kronik sorunlarının hala çözülmediğini belirterek, \'Ulaşım kangren halinde, alt yapı problemleri hat safhadadır\' dedi. Taşeronlaşmanın arttığını belirten Bülbül, \'TÜVASAŞ\'a alınacak 55 işçinin torpilli olmamasını diliyoruz\' dedi.

3 Ocak Cumartesi günü MHP\'nin bütün birimleriyle birlikte Ankara\'da Devlet Bahçeli\'yi ziyaret edeceklerini belirten Bülbül, Devlet Bahçeli\'yi İl kongresine davet edeceklerini açıkladı.

MHP İl Başkanı \'Sakarya\'da muhakefet var da iktidar nerede?\' diye sordu ve ekledi; \'5 milletvekilimizin Sakarya\'da ne yaptıklarını merak ediyorum? Sapanca Gölü kururken, TÜPRAŞ suyu çekerken iktidar nerede? Doğum evinde skandal olurken iktidar nerede?\'

Levent Bülbül Ocak ayında düzenlenecek İl kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Konuşmasının sonunda Sakarya\'nın ekonomik, istihdam, eğitim ve sağlık hizmetlerinde TÜİK verilerine göre sıralamasını kimsenin öğrenemediği, bunları bilmek istediklerini söyledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]